Äntligen är det dags!

Äntligen är det dags för mitt första inlägg!


Jag har tänkt många gånger att det vore en kul grej att blogga. För hur mysigt är det inte att titta tillbaka och minnas det som var förr!? Tänk er när familjen kurar ihop sig runt ett gammalt fotoalbum, hur alla skiner upp lite extra när det pratas gamla minnen. Bästa som finns!

Det är speciellt uppskattat hos mig som har ett ganska kasst minne. Jag älskar att höra andra berätta historier från när jag var liten, för många gånger kommer jag själv inte ihåg alls. Trots det verkar bevarandet av dessa minnen inte ligga särskilt högt bland mina prioriteringar... Jag har till exempel försökt föra dagbok ett antal gånger genom åren, men det har aldrig hållit i sig.

Vardagen känns liksom tråkigt regelbunden när man är mitt i den. Vad är det för mening att dokumentera det här? Sedan tittar man tillbaka några månader och inser att tillvaron har skiftat en hel del. Ibland är det stora händelser som gör det, men oftast är det många små saker som gradvis gör att vi förändras och växer som människor. Är inte det galet egentligen, att man kan förändras utan att märka det?

Helt ärligt så har jag upplevt en del inre motstånd kring att sätta mig ner och skriva det här inlägget. Vad ska jag skriva om? Vem vill ens läsa det? Vem startar ens en blogg 2018? Osäkerheten kickar in och jag föreställer mig hur jobbigt det kommer vara om andra ska bedöma det jag skriver.. Haha, så dumt egentligen, vem bryr sig!?!? Jag vill trots allt göra det här för min skull!, inte för någon annans.

Så ja, jag sitter här och utmanar mig själv - personlig utveckling, det ni! Glöm aldrig att alla rädslor går att besegra! Hinder är till för att övervinnas osv

Hur som helst tror jag att det här kan bli bra.
Vem du än är önskar jag dig välkommen hit!

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer