Babyförberedelser ♥

Hej fina ni! Har ni haft en bra helg?

Kims lillebror har varit här hos oss och lanat. Det var mysigt att ha honom på besök, men jag känner mig trött nu efteråt. Ändå tyckte jag inte att jag var med och spelade jättemycket. Aja, det var kul i alla fall!

Idag har vi pysslat i bebisrummet! Kim tog tag i att flytta bort ett stort skåp till ett annat rum, sedan satte han ihop spjälsängen och till sist ställde vi i ordning alla saker. Det ser mycket mer fixat ut nu, vilket är jätteskönt! Vi är väl inte färdiga där inne än, men det är inte helt rörigt längre i alla fall.

Har märkt den senaste veckan att de materiella förberedelserna inte känns lika viktiga. Visst, jag vill väl att allt ska vara klart när Knyttet kommer, men nu har jag mycket större fokus på att förbereda mig fysiskt och mentalt. Jag lyssnar in och känner efter vad jag behöver, snarare än att titta mig omkring. Det är rätt skönt faktiskt! Saker går alltid att köpa till i efterhand om något fattas och vi kan be om hjälp med de olika projekt som vi har planerat. De själsliga förberedelserna där emot är helt upp till oss. Som tur är känner jag mig mer och mer redo för varje dag och längtar efter det vi har framför oss. Allt kommer gå bra, det känner jag på mig!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer