Barnvagnen är här!

Här om veckan hämtade vi hem vagnen! Det blev en Emmaljunga i modellen Super Viking. En robust vagn som klarar olika väglag och terränger utan problem, vilket är viktigt för oss. Vi båda föll för kombinationen av marinblått tyg och läderdetaljer, känns väldigt stilrent!

Super Viking är en duovagn. Det betyder att den har en liggdel, som används från nyfödd till ungefär sex månades ålder och en sittdel. Sittdelen är vändbar så att barnet antingen sitter med ansiktet eller ryggen mot den som kör. Det är helt enkelt en vagn som ska täcka alla behov och därför vara den enda man behöver under hela barnvagnsperioden. De största nackdelarna med duovagnar, som jag har förstått det, är att de tar mycket plats och är stora när de fälls ihop. Trots att vi har en pluttig bil tyckte vi att det kändes värt, nu kommer vi slippa rodda med att skaffa en ny vagn om ett par år.

Vi valde att köpa en begagnad vagn och hittade den här på blocket. Försäljaren väntade tillökning och ville ha en dubbelvagn istället, så den här har bara använts två år ungefär. Den är välskött och jag tror den har mycket kvar att ge. Det finns någon liten fläck, men med en ordentlig rengöring kommer den bli som ny. Ser så mycket fram emot att börja använda den! ♥

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Hanneles bokparadis,

Emmaljunga hade våra barn också, EN begagnad vagn för fyra syskon....

hannelesbibliotek.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Åh det låter ju fantastiskt! Hoppas våran har lika mycket att ge ♥

nouw.com/bergstrandanna