Bebismys och byxmiss

Hallå vänner! Hur är det med er? Jag hade en så himla mysig dag igår! Dock var jag inte alls på humör när jag vaknade, har varit så de senaste dagarna tyvärr. Sedan blev det en massa strul när Kim och jag skulle till tippen.. Det hjälpte inte humöret direkt. Allt kändes allmänt jobbigt, jag ville bara hem och gömma mig under täcket igen.

Men på eftermiddagen hade jag lovat en vän att jag skulle följa med henne och hennes lille bebis till deras första babysim. Alltså, så mysigt det var! Jag har inte speciellt mycket erfarenhet av bebisar alls men jag fick hjälpa till med lite allt möjligt och det gick jättebra! Var livrädd när jag skulle bära den lille över det blöta badhusgolvet, men vi överlevde båda två. Jag tyckte faktiskt han verkade ganska nöjd för att ha blivit hanterad av en nybörjare :)

Tog det lugnt en stund när jag kom hem och smaskade på lite frukt som jag fick av min vän. På kvällen var det var dags för ännu ett danspass. Åh, kände i hela kroppen hur gärna jag ville stanna hemma, men någonstans visste jag att det skulle göra mig gott att komma iväg. Passet gick bra, trots att jag tog på mig ett par byxor som var för stora och därför extremt otympliga att dansa i. Kändes som att jag visade halva häcken stundvis, haha men jag får väl bjuda på den i så fall :)

Idag är det exakt ett år sedan dessa bilder togs, i Malaysia!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Så härligt vännen! Underbara bilder! Tänk vad tiden försvinner iväg fort!
nouw.com/missjohansson
bergstrandanna
bergstrandanna,
Tack vännen! Man kan inte göra annat än att längta tillbaka till! Men vi får ta vara på den härliga hösten vi har framför oss ♥ Ha en fin dag! Kram
nouw.com/bergstrandanna