Dag 4: Om tio år.

Oj, vad svår denna är!

Om tio år ska jag fylla 35!? Det känns superavlägset!

Jag har verkligen ingen aning egentligen, men får jag drömma bor jag ute på landet, på en liten gård intill en sjö. Det ska vara en härlig naturskön plats. Där själva atmosfären omedelbart känns välkomnande och mysig. Jag drömmer om att komma dit och veta direkt: Här ska jag bo, här hör jag hemma.

Frågan är var denna plats ligger? Jag skulle gärna prova att bo utomlands ett tag (gärna lite varmare!) men jag vet inte om jag vill flytta för långt ifrån min familj. Vi får se helt enkelt! Var vi än bor hoppas jag att vi har möjlighet att resa mycket.

Självklart bor jag tillsammans med Kim, som förhoppningsvis har blivit min man vid det här laget, haha! Vi har minst ett barn och MINST en hund. Gärna andra djur också! Vi odlar egen mat, har hittat hälsosam balans i det mesta och jobbar med saker som inspirerar och förundrar oss.

Jag har hunnit bocka av några saker på min bucketlist: Byggt om en skåpbil och rest runt i. Provat livet som student. Sålt något jag skapat. Dykt i Maldiverna. Lärt mig ett till språk. Cyklat genom Europa. Startat ett företag. Sprungit ett lopp. Startat ett band. Listan över vad jag skulle vilja göra är lång, vi får se vad som har hunnit bockas av!

Ja, det var nog allt jag kunde komma på nu. Förhoppningsvis är livet allmänt jättebra om tio år!

Det här inlägget blev en riktig bildbomb. Hoppas ni tyckte om det, haha. Alla bilder är från Pintrest, vill ni följa mig hittar ni min profil här.

Var är du om tio år? Berätta gärna i kommentarerna ♥

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer