Dag 5: Fyra bloggar jag följer.

Nästan alla bloggar jag följer är från mina hemtrakter. Tycker det är roligast att läsa om människor jag har en koppling till. Så finns det några aktiva bloggare runt höglandet får ni gärna berätta om dem! Många av mina favoriter är tyvärr inte aktiva längre..!

Jag tänker vara rebell och nämna fler än fyra. Hope you don't mind!

Jonna Jinton. Länk.

Jonna lever jordnära och enkelt i de norrländska skogarna där hon skapar otroligt vackra saker. En stor inspiration för mig!

Estran. Länk.

Alltså jag vet inte huur länge jag har läst Esters blogg. Jag vill säga att jag började följa den när jag gick på högstadiet, minst nio år sedan. Alltså, haha, hur sjukt!? Just nu uppdaterar hon inte så ofta men jag måste ta med den ändå!

Isabella Henriksson. Länk.

Okej, jag har inte följt den här bloggen jättelänge. Hittade den faktiskt häromveckan. Hon tar jättefina bilder!

Livet som mamma. Länk.

En härlig blogg av en före detta klasskompis. Hon skriver om livet på landet med sin familj!

Petra Gregersen. Länk.

En till före detta klasskompis som delar med sig av sitt liv. Just nu pluggar hon till trädgårdsingenjör, vilket låter jättehärligt. Mycket loppisar och annat kul bland hennes inlägg, fina bilder också!

Thea Martinsson. Länk.

Jättefin blogg om vardagslivet, att vara mamma + mycket fin inredning!

Ellen Thålin. Länk.

Ellen delar med sig av kloka och roliga reflektioner medan hon tar världen med storm. Hon är så häftig och orädd! Älskar att följa hennes äventyr! Just nu bor och jobbar hon på Mallorca.

Celine Lundqvist. Länk.

Jättefin blogg av en tjej som studerar fotografi i Edinburgh!

Linnea Ragnarsson. Länk.

Ren och skär poesi i bloggform!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Estran
Estran,
Men åh gullis, tusen tack! Så ärofyllt att få vara med på denna lista. TACK!! <3 Nu måste jag ju börja skriva lite oftare 😉 Och du vet ju redan att du äger en av mina absoluta favoritbloggar!
nouw.com/estran