Dag 7: En vanlig dag.

Vad är en vanlig dag i Anna Bergstrands liv? Jag vet knappt ens själv faktiskt.

Mina dagar ser nästan alltid olika ut. Dels för att jag jobbar oregelbundet, men också för att jag inte har några ordentliga rutiner, haha.

Jag vaknar till exempel aldrig samma tid. Om jag jobbar på dagen går jag upp tidigt såklart, runt sex kanske? Jag försöker väl gå upp någorlunda tidigt om jag är ledig med, men mitt sömnbehov är rätt extremt, så det händer att jag sover länge. Lyckas alltid gå och lägga mig för sent också.. :)

När jag vaknar fixar jag mig, väljer kläder och äter frukost, ibland. Då blir det en smoothie, gröt eller riskakor.

Har jag jobb eller något annat planerat sticker jag iväg till det. Ofta med lite för liten tidsmarginal. Jag är en evig tidsoptimist, men jag försöker verkligen bättra mig.

Finns det inga planer för dagen kanske Kim och jag hittar på något. Ibland skriver jag att göra listor för att få mer struktur, ibland tar jag dagen som den kommer. (Helt ärligt var det länge sedan jag skrev en att göra lista, men har ju trots allt semester.)

Haha, alltså? Det låter som att mitt liv är helt kaos? Jag skulle faktiskt vilja ha fler rutiner. Samtidigt får vardagen inte bli för inrutad, då känner jag mig uttråkad och liksom instängd bland alla måsten. Det måste finnas tid för kreativitet, att göra vad jag känner för spontant!

Ett par saker som jag gör nästan varje dag är att gå ut på promenad, spela piano, blogga, plocka i ordning i lägenheten, öva på spanska, gosa med katten och umgås med vänner eller familj.

Den här veckan har jag antagit en utmaning att göra plankan en minut om dagen. Ofta har jag något projekt på gång för att förbättra mig själv eller mitt liv. Kim brukar skratta åt mig när jag berättar en ny idé, men jag gillar väl helt enkelt när det händer något. Jag vill aldrig sluta utvecklas!

När jag vill koppla av blir det oftast datorspel, Youtube, gå ut i naturen eller avslappningsövningar. I min optimala rutin skulle jag vara i skogen en timme om dagen. Jag älskar skogen.

Kvällsrutin? Ni kunde nog gissa det: Jag har ingen! Vill gärna varva ner innan jag somnar, men ibland är jag för trött och lägger mig direkt. Några saker jag vill hinna med är att stretcha, läsa, skriva dagbok och lista saker jag är tacksam för. Kvällspromenader är en grej också!

Haha okej, där har ni en vanlig oklar dag i mitt liv. Har ni några tips för att skapa bättre rutiner? Hur ser era dagar ut?

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer