En dag att fira

Hej på er! Igår var det Kims födelsedag, hurraaa! Jag tänkte att vi skulle hitta på något roligt för att fira och läste på om vad som finns att göra här i Chanthaburi. (Det är inte överdrivet mycket, haha.) Bland annat kikade vi på att åka till ett grottempel där man kunde se Buddha-statyer och även apor. Tyvärr regnande det så vi bestämde oss för att skippa det.

Vi var ändå tvungna att ge oss ut för att fixa något att äta såklart. Många matställen där vi bor har öppet antingen på dagen eller på kvällen och vi lyckades gå ut precis när de flesta hade stängt för dagen men innan de hunnit öppna för kvällen. Typiskt att hamna i det läget när regnet öser ner!! Det åskade en hel del också. Medan vi letade efter en restaurang gick jag och småfnissade lite för mig själv över hela situationen. Thailändarna måste trott jag var knäpp i huvudet, haha!

Tillslut hittade vi ett ställe som var öppet. Vi har ätit där en gång förut och killarna som jobbar där är supertrevliga! Förra gången tog de till och med en bild på oss, haha! Jag åt pasta med svampsås och Kim tog revbensspjäll. Väldigt gott tyckte vi båda! Vissa dagar känner jag att det är tråkigt att vara vegetarian. Inte för att jag inte hittar saker att äta utan mer för att jag inte kan testa allt gott som finns, speciellt när man äter den inhemska maten.

Även om det var opraktiskt med regn tyckte vi det var skönt att det var lite svalare. Förlåt alla vintertrötta människor där hemma men 34 grader är varmt, nästan för varmt. Aja, jag ska inte klaga, det är fantastiskt att vara här! Efter allt som hänt var jag smått orolig att åka iväg. Jag är så glad att jag trotsade mina rädslor och gjorde det ändå. Livet är för kort för att låta tvivel och rädsla styra ens liv! Hoppas allt är bra med dig!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Emma Thorsell,
Hoppas ni hade en bra dag på Kims fördelsedag 😊 och ha en super resa
www.emmathorsell.se