En dag att fira, del två

Vad tror ni hände när vi kom tillbaka efter lunchen? Det slutade regna..! Alltså man kan inte göra annat än att skratta. Här har vi krigat oss genom regnet, kommer hem helt dygnsura och slutar det. Någon måste ju skoja med oss!? Hahaha! På kvällen ringde vi videosamtal till Kims familj. De grattade honom med sång vilket var så fint! Saknar alla där hemma så mycket, man uppskattar människorna i sitt liv lite extra när man inte har dem nära hela tiden.

Vi lämnade av vår tvätt på laundry service för första gången idag. Fick i princip alla våra kläder (det är inte jättemånga plagg, men ändå) tvättade för 90 baht. Det är alltså 25 kronor!! För all vår tvätt!! Haha, det kanske inte jättespännande för er att höra om tvätt men tycker det beskriver hur annorlunda verkligheten kan vara här borta i Thailand.

På kvällen gick vi till en jättemysig liten restaurang som ligger här i närheten. Det blev en perfekt dag även om det inte riktigt blev som jag tänkt, det behöver inte vara något speciellt som händer när man är i det bästa sällskapet, hehe. Vi började titta på serien Stranger Things när vi kom hem. Verkar lovande än så länge, creepy men ändå söt på något vis? Konstig men braa kombo!

Imorgon åker vi vidare till ön Koh Chang. Det ska bli skönt att komma lite närmre naturen och framför allt stranden!! Vi får se hur länge vi stannar där, en vecka eller två skulle jag tro. Jag ser verkligen fram emot att slappna av i en hängmatta, åhh, är inte det bland det bästa som finns!? Chanthaburi har varit super men nu vill jag ha maximal avslappning ett tag.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
vad kul att du vill vara med på veckans blogg 💕
nouw.com/jessina
bergstrandanna
bergstrandanna,
Va fint av dig att ta dig tid att kika in, vilken fin och positiv blogg du har också! kram
nouw.com/bergstrandanna
jessina
jessina,
åh tack! 💕
nouw.com/jessina