Enkelt och hemtrevligt

Två nätter blev det på Paddys Bamboo Guesthouse i Koh Kong. Ett billigt boende som hade allt det nödvändiga men inget speciellt utöver det. De vita stenväggarna gav ett ganska kalt, rustikt yttryck men det var ändå mysigt på något vis! De olika färgglada kakelplattorna och de blommiga lakanen gjorde rummet lite lekfullt. Där fanns då en säng med myggnät, en alldeles för högljudd aircon, en tv som inte fungerade. Badrummet var inte anpassat för långa människor så stackars Kim fick huka sig när han duschade, men vi hade i alla fall varmvatten.

Rummet låg på en innergård som var fylld med växter. Vi hade turen att få ett rum med en liten uteplats, mysigt! Intill oss fanns köket där vi kunde beställa mat. Där satt ofta Paddy med sina anställda och umgicks, det bidrog till en avslappnad stämning. Det fanns även ett biljardbord som vi borde ha passat på att använda, jag har nämligen aldrig spelat biljard! Aja, det kommer fler tillfällen! Vid ingången fanns restaurangdelen och receptionen, som man gick igenom för att komma till innergården och vårt rum. Ut mot vägen satt en kvinna som sålde färsk frukt.

Det var som sagt inget lyxigt ställe men sängen var skön, maten var god och alla människor var vänliga och hjälpsamma. Jag är glad att vi valde att stanna där och skulle göra det igen :)

Innergården, receptionen och restaurangdelen.

Vårt lilla rum :)

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

malingrubb
malingrubb,
Det ser lite kusligt ut med det var säkert mysigt 😃 Man undrar ju vad ni fick betala för att bo där? 😊
nouw.com/malingrubb
bergstrandanna
bergstrandanna,
Kusligt kände jag aldrig att det var, men jag kanske börjar bli van efter en månad av billiga boenden, haha. Tror det låg på 60kr natten så det var vårt billigaste hittils, men vi resonerar att vi kan stanna längre om vi bor lite mer obekvämt 😊
nouw.com/bergstrandanna