Farsdag.

När jag tittade ut genom fönstret i söndags var marken täckt av snö och jag fick en härligt pirrig känsla. Kände mig som fem år igen ungefär haha, men visst är det något magiskt med snö? Världen blir så himla vacker när den är klädd i vinterskrud.

Vi åkte till Vetlanda för att fira fars dag med Kims familj. Hans bror blev pappa i september, därför kändes det extra speciellt att fira honom för första gången. Kul att träffa den lilla tjejen också. Ja, det är faktiskt helt obeskrivligt mysigt med bebismys!

Efteråt hjälpte Kims pappa oss att byta till vinterdäck. Eftersom vi var i en stor lokal tog jag tillfället i akt att göra diagonalövningar och köra igenom dansen ett par gånger. Haha, får passa på när jag har mer plats än hemma.

Innan vi åkte hem stannade vi på Biltema och åt varsin korv. Sedan spenderades eftermiddagen och kvällen framför datorn med programmeringsuppgiften. Till min slutuppgift håller jag på att göra spelet mastermind. Datorn "tänker" på fyra färger och spelarens uppgift är att gissa färgerna i rätt ordning. Jag brukade spela det som brädspel hemma hos min farmor när jag var liten, så det känns mysigt.

Trots att det är en utmanande och intressant uppgift börjar jag tröttna på att spendera så mycket tid vid datorn. Hela mitt inre skriker efter mer tid i naturen, vilket är något jag prioriterat bort det senaste.

Blev blandade bilder från mobilen idag, haha. Här är en solnedgång från Thailand som jag inte tror jag har visat förut.

Gårdagen blev ungefär som jag planerat. Kom inte iväg till biblioteket, men tänkte ta det idag istället. Ska också springa förbi ett gym som ligger där intill och kika på deras lokaler. Det där med att välja var jag ska träna är inte det lättaste.

Blev sinnessjukt nervös när jag skulle iväg till dansen på kvällen. Tror blandningen av prestationsångest inför både det och programmeringen blev för mycket. Träningen gick bra i alla fall och idag ska jag som sagt skriva prov, så håll tummarna att det går bra! Egentligen borde jag inte alls vara nervös, utan bara nöjd över att jag tagit mig igenom den här kursen, men när det väl gäller har jag svårt att tygla den inre prestationsprinsessan.

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer