Februari 2021.

Februari! Första tiden tillsammans innebär många mysiga stunder, men också en del frustration och tårar. Sammie utvecklas fort och fäster blicken mer och mer. Det är kul! Känns som att vi får mer kontakt och kan ana lite av hennes personlighet.

Vi började få rutin på amningen, Det var skönt att slippa få ont varje gång, men jag var trött på hur mycket tid som gick åt. Jag satt i soffan med henne i armarna hela dagarna. Att amma är världens mysigaste, men till slut börjat det krypa i kroppen.

Så småningom började jag vänja mig mer vid allt. Ansvaret, tidsåtgången, orosmolnen, sömnbristen, den totala avsaknaden av egentid. Hur jobbigt det än kan vara ibland är det utan tvekan värt det. Känner sådan värme och kärlek för Sammie, det är nästan ofattbart!

Här är ett par av mina minnesanteckningar från februari:

5/2 Besök idag, mysigt men också lite jobbigt. Man vill typ ha henne för sig själv! :)

6/2 Extrem amningsdag! Sammie har suttit fast på mig heela dagen. Jag försöker att inte bli frustrerad utan njuta av närheten och myset. "Det är en så kort period som de är så här små" säger alla.

12/2 Känner mig sliten och trött. Pendlar hela tiden i tankar och känslor. Allt känns skit, men ändå värt när bebisen sover intill mig.

27/2 Känner mig trygg och nöjd i mammarollen idag. Det känns skönt. Älskar vår lilla tjej så enormt mycket!

Sova i vagnen.

Vara i sjalen.

Första turen i skogen.

Åka bil.

Mysa tillsammans.

Träffa släkten.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer