Fem en fredag: Karaktär

Mina nya glasögon kom i veckan! Tar lite tid att vänja sig, speciellt för mig som nästan alltid har linser, men är hyfsat nöjd än så länge.

Via Elisa.

När skulle man hitta dig med handen i kakburken?

Haha, för ofta tyvärr. Jag är svag för sötsaker, men försöker hitta sätt att hantera det.

Vad har du försökt dig på men aldrig avslutat?

Jag är nog ganska bra på att påbörja saker utan att avsluta dem. Står många tavlor här hemma som inte är klara. Har även försökt lära mig flertalet instrument genom åren. Det blir man ju aldrig riktigt klar med, men har slutat snabbare än jag skulle önskat! Ett intresse jag har i perioder är minnesträning. Väldigt intressant hur mycket man kan komma ihåg om man har rätt tekniker. Samma sak där, det går inte att bli färdig och fullärd, men det har runnit ut i sanden innan jag bemästrat det. Som tur är går det alltid att ta upp ett intresse eller projekt igen och fortsätta där man slutade. Det är aldrig för sent! ♥

Vad kompromissar du oftast med?

När vi ska bestämma vad vi ska äta får jag ge mig ganska ofta, men det får jag väl räkna med när Kim lagar maten. Sysslor och måsten kan jag skjuta upp till senare för att "unna mig". Annars försöker jag leva efter den där regeln som säger att ifall något tar mindre än fem minuter att göra ska det göras det direkt.

Vad låter du ingen ta ifrån dig?

Min integritet och mitt självbestämmande. Jag är bra på att lyssna på andra och kompromissa, men det gäller att andra gör det tillbaka också. Jätteviktigt för mig att inte bli överkörd.

Vilken kraft skulle du ha som superhjälte?

Kunna flyga eller kanske teleportera mig. För mig som älskar att resa hade det varit fint att kunna åka till olika platser på ett kick.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Marie,

Så fina de var på dig, passa finfint och så fin magen är =D

sweetwordsbymirre.com
bergstrandanna
bergstrandanna,

Tack snälla ♥♥

nouw.com/bergstrandanna