Fem en fredag: Tittut.

Tyckte Elisas fem en fredag var himla roligt förra vecka, superbra koncept! Svara gärna på frågorna nere i kommentarerna eller på din egen blogg!

Vilken var din senaste oväntade utgift?

Hmm.. det måste ha varit när bilen gick söner för ett par veckor sedan. Dock blev det inte jättedyrt. Vi behövde bara köpa en reservdel, sedan hjälpte min svärmors sambo oss att byta den. Så snällt av honom!

Vad är en trevlig överraskning?

Ett telefonsamtal eller meddelande från någon man inte pratat med på länge! Att bli bjuden på mat oväntat, haha det är typ det bästa jag vet när någon annan lagar mat åt mig! När Kim handlar och köper med sig fikabröd!!

Vad är något du inte kan hitta?

Det mesta! Jag är helt fantastisk på att lägga ifrån mig saker på märkliga ställen samt att inte se dem fastän de ligger rätt framför mig. Mobilen är väl det som oftast försvinner.

Vad gömmer du dig från?

Borden och måsten och tråkiga sysslor! Haha, nej men ibland får jag säga till mig själv att inte allt måste göras direkt eller vara perfekt. Livet ska inte vara för allvarligt, det är viktigt att hitta tid till sådant som är roligt och att bara få vara. ♥

Vad gör du vid oväntat besök?

Haha, jag flyger upp ur soffan och klagar på mig själv för att jag inte har tagit tag i städningen. Besök är himla trevligt, men jag föredrar att veta om dem innan!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Hanneles bokparadis,

vilken fin mage, kanske någon tittar ut snart

hannelesbibliotek.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Tack ♥ Hihi ja det är ett litet tag kvar, men sen blir det till att leka tittut! 😃

nouw.com/bergstrandanna
Efwa,

Kikar in på dina svar. Jag känner samma glädje när någon lagar mat åt mig. Verkligen en glad överraskning.

medeashem.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Ja det är himla trevligt, riktig vardagslyx! 😊

nouw.com/bergstrandanna
Paula,

Inget är som väntans tider sägs det , "ler" Jag gillar också när någon bjuder på mat, händer väldigt sällan, i synnerhet i dessa tider

paulaz.se
bergstrandanna
bergstrandanna,

Haha ja det är verkligen spännande nu! 😃 Jag är bortskämd med en sambo som gillar att laga mat. Ska hålla tummarna att du blir bjuden på något gott snart ♥

nouw.com/bergstrandanna
A Room of my own,

jag föredrar också att någon annan lagar maten. väldigt trevligt när bilreparationen inte blir dyr. det känns väldigt osäkert att inte veta var mobilen är

mrscalloway.blogspot.com/
bergstrandanna
bergstrandanna,

Ja det är en trevlig överraskning i sig, när den oväntade utgiften inte blir så stor! Har du någon som gillar att bjuda dig på mat? Hoppas det!

nouw.com/bergstrandanna