Fem en fredag: Veckogöra.

Ännu en gång dags för fem en fredag, denna vecka med tema veckodagarna. Lite knepigt för mig som är mammaledig och helt veckovill. Haha, visst har den här veckan gått fort!?

Vad gör du sällan på måndagar?

Tvättar. En av grannarna bokar alltid tvättstugan på måndagar. Har hänt att jag går upp och frågar henne om jag kan slänga in en maskin på kvällen, men det är sällan.

Vad händer ofta på tisdagar?

Oj, jag kan faktiskt inte komma på något speciellt för just tisdagar.

Om du ska ha ”Lill-lördag”, vad gör du en onsdag?

Väldigt sällan jag firar lill-lördag, men det blir väl i så fall mys framför en serie med något gott till. (Helst choklad, haha.)

Vad är det bästa med torsdagar?

Att det snart är helg!

Hur ser dagens fredag ut?

Idag blir det BVC för Sammies tremånaderskontroll och vaccination. Annars får vi se, har inte några fasta rutiner än när hon är så liten. Vi började morgonen med amning i fåtöljen, sedan låg hon och jollrade på sin lekmatta medan jag gjorde frukost till mig själv. När inte mattan var kul längre fick hon sitta i sjalen en stund. Efter det klädde vi på oss och gick ut. Det har faktiskt gått bättre sedan jag skrev här om dagen att hon varit missnöjd i vagnen. Visst, hon skrek en liten stund men sedan somnade hon. Skönt för oss båda! Igår snöade det här i Eksjö men nu idag skiner solen.

Sammie föddes på en fredag därför dokumenterar jag ibland lite extra, för att kunna jämföra utvecklingen för olika veckor. Jag tänkte för mig själv att idag blir hon sex veckor, men det stämmer ju inte alls!? Hon blir tretton veckor idag!? Haha, hjärnan hänger verkligen inte med.

Just nu ligger vi i sängen och ammar igen, läste att det är bra om hon är utvilad inför vaccination. Ska försöka komma loss och hoppa in i duschen med, ifall fröken tillåter :)

Hoppas ni får en fin fredag och en trevlig helg!

Veckan som gått: En bild från i måndags och en från idag. Vår älskade sjal!

Och två som jag inte visade igår när Sammie fyllde tre månader!

Kram

Anna

  • Sammie

Gillar

Kommentarer