Fem saker du inte visste om mig!

Hej fina ni! Här kommer ett lite annorlunda inlägg med blandade fakta ni kanske inte känner till om mig. Tycker själv det är jättekul att läsa dessa inlägg, hoppas ni gillar det också!

Jag vill testa att göra något nytt här på bloggen, då jag har saknat inspiration den senaste tiden. Inte för att det jag inte har något att skriva om, utan för att jag försökt pressa mig själv till att uppdatera oftare. Det blir dagens första fakta.

Jag avskyr måsten. Ordet måste klingar oerhört negativt för mig och fungerar inte alls för att driva mig. Snarare låser det sig när jag ställs inför måsten. Visst, jag kan under korta stunder stå utanför mig själv och prestera ändå. Men när det kommer till större projekt behöver jag inspiration som drivmedel. Ett bra exempel är betyg. Jag älskar att få ny kunskap, men när fokus hamnar på vilket betyg jag ska få försvinner all glädje ur lärandet.

Jag har besökt Emmabodafestivalen fyra gånger. Älskade hemmaboda!! I år hade varit femte året i rad. Är så avundsjuk på alla som är där just nu och längtar till jag är där igen!

En bild från vårt camp hängmatteheaven. Visst ser det helt fantastiskt ut?

Jag tänker på två språk. Yes, skiftar mellan svenska och engelska hela tiden. Ofta om jag har ett ord på tungan har jag lättare för att komma på det på engelska. Tror det började när jag var runt elva? Jag har alltid tyckt om engelska, men runt den tiden var min fascination med språket som störst. Vet att det finns människor som stör sig på om man blandar olika språk när man pratar, men tycker det har sin charm!

Jag har haft blått hår. I ungefär ett år under gymnasietiden rockade jag en klarblå kalufs. Saknar det ibland!

Anna 17 år.

Jag är en 23-årig tant. Haha, Kim säger det hela tiden. Dels tycker jag mycket om att umgås med de som är äldre. Det är något väldigt charmigt med dem och jag älskar att ta del av deras berättelser. Jag älskar också hur deras erfarenhet avspeglas i rynkor och andra ålderstecken, ålderdom är så oerhört vackert!

Dessutom måste jag väl erkänna att jag är lite tantig som person också, haha. Älskar att lyssna på Karlavagnen, gärna medan jag löser korsord. Har ett stort behov av lugn och ro. Är en typisk "mom friend" som alltid ska se till att alla mår bra. Tycker mycket om vintage och romantiserar det förflutna. Jag värderar vänlighet jättehögt. Jag skulle hellre bo på landet än i storstan. Listan kan göras lång!

Haha jag har en mer ungdomlig och sprudlande sida också , men är nog lite av en gammal själ. Var det någon fakta du var förvånad över? Berätta gärna något om dig själv i kommentarerna!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Inger gunninge
,
279 narkotikabrott en våldtäckt på emmabodafestivalen inte så roligt.