Gott nytt år!

Gott nytt år mina vänner!

Hur firar ni ikväll?

Vi är hemma, bara Kim och jag. Håller på att laga middag just nu, lax och rotfrukter i ugn blir det. Annars har vi inte gjort något speciellt, tagit det lugnt, varit ute och gått och spelat Ticket To Ride, ett brädspel som Kim fick i julklapp.. Nu sitter han vid datorn med ett programmeringsprojekt (en gammal hobby han tagit upp igen nyligen) och jag har fixat i min bullet journal. Fick en jättefin skrivbok i julklapp av Kim. så det känns kul att starta upp det nya året med den. Håller på att skapa de sidor jag behöver för 2021 och funderar över vilka mål jag vill sätta upp. Vid tolvslaget ska vi väl ge oss ut och titta på raketer. Det har redan börjat smälla lite här utanför, till den stackars kattens förskräckelse.

Som ni hör är det ett ganska prestigelöst firande, men det känns skönt. Julen bestod av intensivt umgänge och en hel del fix. Jag är, som ni nog vet, väldigt ambitiös när jag väl ger mig in på något och trots att jag är nöjd med allt (blev faktiskt en ovanligt trevlig jul i år, någon mer som känner så?) är jag rätt trött på att fixa och dona och ordna allt sådär käckt, haha. Så det nya året startar på ett sätt som jag gärna ser att det även fortsätter på, i lugn och ro.

En bild på mig från julfirandet och en på magen som togs igår. Har inte fixat mig ikväll, så ni får leva med att undra hur jag ser ut, haha.

Middagen blev klar under tiden jag skrev inlägget. Blev gott! Inte den mest tjusiga middagen kanske, men jag är nöjd att jag, som sällan lagar maten här hemma fick ihop den.

Min nya journal, visst är den fin med den lilla räven?

Kram

Anna

  • jul

Gillar

Kommentarer