Hallååå bloggen

Åh hej, det var ett tag sedan!

Det har hänt en himla massa sedan jag uppdaterade sist. Jag och Kim är tillbaka i Eksjö (så långt tror jag att jag berättat!?) Vi har precis flyttat in i en lägenhet (eller ja, det var tre veckor sedan men jag har inte vant mig riktigt än!) Det känns härligt och spännande, men på en lugn och skön nivå jämfört med allt som hände förra året. Jag trivs med att pyssla och bo in mig. Samtidigt har drömmar om nya resmål och annat roligt börjat gro. Alltid vill man till något nytt, hehe.

Det påminner om ett inlägg jag skrev när vi var i Thailand, ska se om jag hittar det. Det skrevs under en period när jag hade svårt att uppskatta nuet. Jag saknade platser vi besökt tidigare och längtade efter vart vi skulle senare. Här är inlägget!

Visst kan jag erkänna att jag känner igen mig i tankesättet. Det är lätt att höja resandet till skyarna och glömma bort hur det verkligen var. Självklart saknar jag att vara i Asien. Det var ett jäkla äventyr, helt otroligt egentligen! Samtidigt var det inte roligt alla gånger. Jag tänker bland annat på när hemlängtan var som värst, de långa resdagarna, när Kim skar upp benet och ännu mer hemlängtan. För att inte tala om alla turer med visum och folk som försökte lura oss :))

Haha, ändå var det en upplevelse för livet som jag inte hade velat vara utan. Världens bästa!

Jag försöker fortfarande lära mig vara nöjd med där jag är i livet. Liksom se varje period som en del av helheten. Vissa kapitel är roligare än andra, men de är beroende av varandra för att ta berättelsen framåt! Det är lika bra att njuta av hela boken!

Haha, nu blev det vääldigt filosofiskt här.

Hur som helst, om man ska resa måste man jobba ihop pengar. Så ett jobb har jag skaffat mig. Ett i mitt tycke väldigt roligt och givande jobb!

Jag hade faktiskt sådan tur att jag lyckades haffa det jobb som fick mitt hjärta att slå extra när jag scrollade genom annonserna på arbetsförmedlingen. Nämligen på en liten secondhandbutik utanför stan!! Åh, vilket drömjobb hörrni! Om ni bor här omkring eller har vägarna förbi måste ni göra ett besök, det är så himla mysigt och fint! Jag lovar!

Någon gång kanske jag gör ett separat inlägg och berättar mer om hur det är att jobba där, vi får se!!

Det var nog allt för den här gången. Får se när jag dyker upp nästa gång. Ta hand om er, fina ni! :)

Cambodia Kep Kampot Bicycle South East Asia
Vietnam Phu Quoc South East Asia
Vietnam Phu Quoc Beach Sunset South East Asia
Pad Thai Phuket Kamala Thailand South East Asia

Så knäppt att det har gått ett halvår sedan vi kom hem! Och va fint vi hade det! (Klicka på bilderna om du vill läsa mer om min resa till Asien)

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer