Hard work!

Idag blir det en dag på hemtjänsten!

Var där i söndags och måndags också. Har varit det ett par gånger nu och det är ett rätt mysigt jobb det också.

Var inte alls sugen på att jobba där egentligen, men gick med på att testa.

En sommar för ett par år sedan arbetade jag i hemtjänsten i Vetlanda och det var verkligen hemskt. Var så stressad och mådde inte alls bra. Var rädd att det skulle bli likadant nu. Dock jobbade jag 100% då. Nu kan jag istället välja vilka tider jag tackar ja till och hur mycket jag är där. Det gör stor skillnad!

Tycker trots allt att det är fint att arbeta med äldre. De är så snälla och gulliga. Många har berättelser att dela med sig av och de flesta är så tacksamma för den hjälp de får. Självklart gör det ont i hjärtat att stänga dörren bakom sig och veta att man lämnar en människa som kanske är ensam resten av dagen. Försöker dock att se det positivt - att vara där en stund, se dem och hjälpa dem blir ju då otroligt värdefullt!

Jag slutar vid fyra och sedan ska jag hem och ta det lugnt en stund. Såg att friskis ska ha uteträning ikväll, helt gratis! Hur bra är inte det!? Så det tänkte jag ta mig iväg på. Känns underbart att kunna träna ute, liksom välkommen våren! Äntligen!!

Sedan är jag ledig imorgon. Det har varit många jobbdagar i rad, så det känns välbehövligt. Ska försöka ha en riktig må-bra dag och ladda batterierna.

Hur ser er vecka ut?

Bilderna är från en dag i höstas när jag bestämde mig för att träna ute, ser det inte härligt ut? ;)

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer