Januari 2021.

Hej mina vänner! Det har hänt en del den senaste tiden som gjort att jag varken haft tid eller ork att skriva. Jag har också dragit mig just för att behöva berätta vad som hänt. Har inte riktigt orkat sätta det i ord. Tänker att jag får låta det mogna lite till och delar med mig så småningom.

För att komma igång lite lätt tänkte jag summerar årets första månader i varsitt inlägg.

Januari var en väldigt speciell månad i mitt liv. Jag är till och med beredd att gå så långt som att kalla den mitt livs bästa. I början av månaden gjorde vi ett sista ultraljud och fick då reda på att vi väntade en liten flicka. 18 dagar senare, den 22 januari kom Sammie till världen. Wow!

Har ju inte berättat om min förlossning än heller. Även där har jag upplevt en del motstånd för att skriva. Så här skrev jag för ett par veckor sedan:

"När jag försöker skriva om förlossningen väller det upp så mycket känslor och jag liksom spolas ut i ett stormigt hav. Kastas omkring som en vante bland olika intryck och upplevelser. Hur hanterar man att den bästa dagen i ens liv också var en av de jobbigaste? Hur kan förundran och salighet existera tillsammans med rädsla och smärta?"

Ja, ni hör. Det är en stor upplevelse som jag inte riktigt har hunnit bearbeta. Trots att det var en mycket bra förlossning finns det vissa minnen som skaver. Vill inte tvinga mig att göra något som inte känns bra, därför låter jag det ta tid. Ser dock fram emot att dela med mig till er om den häftiga dagen när jag är redo!

Vecka 37.

Vecka 38.

Vecka 39.

Förlossningen.

Första tiden hemma.

Första besöket.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer