Jin

Hej fina ni! Hur är det med er? Jag hoppas allt är bra!

Sitter just nu på altanen och njuter av eftermiddagssolen. Kim har varit smått illamående så vi har tagit det extra lugnt nu i helgen. Tänkte visa lite bilder från vårt tidigare boende Jin. Detta är alltså inte där vi bor nu utan där vi var i några dagar innan vi flyttade till vårt nuvarande. De ligger på samma gata och anledningen till att vi bytte är att det här var lite över vår budget.

I en trädgård fylld av frodig grönska ligger fem vita bungalows med varsin uteplats. Där finns också en restaurang med fantastisk italiensk mat. Vi hann precis dit innan restaurangen stängde för säsongen och jag är glad att vi fick chansen att äta där för det var jättegott! Jag åt bland annat en fantastisk burgare med friterad tofu och en pastarätt med rödbets och mozarellasås, ser fram emot att försöka återskapa dessa rätter hemma. De hade även jättegod pizza! Åh, de hade också ett fotbollsspel som vi spelade ett par gånger, så kul!

Bungalown var väldigt stilren och fint inredd, därför kändes det lite lyxigare. Dock fanns det inget varmvatten vilket vi saknade. På det hela taget var det ett jättebra ställe som jag gärna bor på igen och rekommenderar till andra!. Det italienska paret som äger Jin var jättetrevliga och personalen som jobbade där likaså.

En lustig sak som hände var att vi hade en stor gecko som kom in en gång om dagen och bajsade från taket. Haha, fy! Kan säga att vi var sjukt konfunderade innan vi listade ut vad det var som låg där på golvet.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Inger gunninge
,
hej vad roligt att se era fina bilder och kommentarer. vi följer med spänning varje gång det kommer något nytt. du skulle fundera på att skriva en bok när du kommer hem om er resa. kram mormorbonmorfar
bergstrandanna
bergstrandanna,
Oj vilken komplimang, vad fina ni är! Saknar er! Kram 💕
nouw.com/bergstrandanna