Kärlek vid första ögonkastet?

Koh Chang, Koh Chang, jag föll pladask så fort jag såg dig. Det blev bara bättre och bättre ju längre taxin åkte längs de snirkliga berg- och dalbana-liknande vägarna. Varje nytt intryck förstärkte känslan. Wow, va vackert det är här!

Okej, jag ska ta dagen från början. Vi vaknade relativt sent, runt tio. Vi packade ihop våra saker och gick ut för att äta lunch innan vi checkade ut. Jag köpte en smoothie på ett ställe som heter Hi Healthy , som var såå smarrig. Blir nästan ledsen när jag tänker på att det låg fem minuter från vårt Hotel och jag upptäckte det inte förrän sista dagen.. aja, det finns ju många goda smoothies där ute att prova, som tur är! Köpte även en burk med supergoda kakor som kallades "Lava Bombs". Bakade utanpå och krämig belgisk choklad inuti, oh my va gott!! De var inte jättesöta och innehöll mycket fibrer vilket gör att man blir mätt efter ett par stycken. Även om jag gillar sötsaker kan det ofta bli föör sött med vanligt godis, dessa var perfekta i det avseendet.

Vi åt street food innan vi gick tillbaka till hotellet för att hämta våra väskor. Tog en taxi till stationen och där fick vi de sista platserna i en minibuss till Trat som just skulle åka. Det var en ganska trång och skumpig resa som varade ungefär en timme, låter kanske inte så kul men det var helt okej!

En sista bild från Chanthaburi. Bron leder in till parken som jag berättade om förra gången.


När vi blev avsläppta skulle det precis gå en pickup-taxi till färjan. Vi fick klämma ihop oss ordentligt för att få plats. En kille fick sitta i mittgången och luta sig mot mig hela resan. Igen, låter kanske inte så bekvämt men det var bra stämning och vi skrattade åt situationen så det var inga problem.

Taxin + två bilder tagna under resan.

Ao Thammachat

Färjeterminalen Ao Thammachat.

På väg till Koh Chang, Thailand
På väg till Koh Chang, Thailand

Några bilder från färjan.

Det första som mötte oss här ute på ön, vilken grönska va!?

Färjan över till Koh Chang tog lite drygt 30 minuter. Väl där väntade en massa taxis på oss. Vi hade bokat boende på den södra delen av ön så det tog ungefär tre kvart att åka dit. Som sagt tyckte jag bara att det var härligt! Vi fick se mycket av denna vackra ö och hamnade tillslut i ett väldigt avslappnat område som heter Klong Kloi Beach. Bungalows, handmålade skyltar och reggaemusik skapar lite av en hippie-vibe, vilket jag gillar! Vi bokade boende här för att det skulle vara en av de lugnaste delarna av ön och än så länge är vi inte besvikna.

Koh Chang

Några glimtar från taxiresan.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

MaddeLofholm
MaddeLofholm,
Oh,så härligt att få vara utomlands! lite avis här 😉
nouw.com/maddelofholm
bergstrandanna
bergstrandanna,
Riktigt härligt är det! Har du varit i Thailand? Tack för att du kikar in hihi ♥
nouw.com/bergstrandanna
MaddeLofholm
MaddeLofholm,
nej,jag har aldrig varit där! känner mig nästan lite osvensk som ej varit där 😉 min kille däremot har varit där och rest omkring. någon gång måste man ju testa.🙈 härligt att kika in o se fina varma bilder☀️
nouw.com/maddelofholm