Lucka nummer 1: Det drömde jag om när året började.

Hej på er! Här om dagen hittade jag en rolig grej via Hannas krypin, nämligen Kajsons julkalender. Ett nytt ämne varje dag fram till jul på temat mina lärdomar från året som gått. Kände direkt att jag vill hoppa på! Så vi får sätta ännu en paus på min lilla bloggutmaning. Haha. hoppas inte det gör något. Nu de kommande dagarna ska jag försöka få ut flera inlägg per dag för att hinna ikapp, så håll i er! :)

Häng gärna med ni också genom att svara i kommentarerna eller på er egen blogg!

Har få bilder från årsskiftet, men här är en från julafton förra året. ♥

Jag hade stora planer för hahaåret 2020 och satte upp många mål. Efter ett tufft 2019 var jag på väg tillbaka och kände att världen låg för mina fötter!

Tänkte mig bland annat att jag skulle se norrsken, göra en lång vandring och åka luftballong.

Jag skulle också skriva 2,0 på högskoleprovet. Haha, det målet är riktigt ambitiöst, men jag tänkte om jag siktar på full pott borde jag kunna få till ett hyfsat bra resultat. Vårens prov, som jag var anmäld till, blev tyvärr inställt. Nu på hösten anordnades det, men med begränsat antal platser. Jag skippade det eftersom jag är gravid och får vänta ett tag till med studierna.

Jag siktade även på att bli flytande i Spanska. Är inte riktigt där än, men har förbättrats avsevärt!

Att jag kom igång och bloggade igen gjorde faktiskt att jag uppnådde flera mål. Ville nämligen uttrycka mer kreativitet och dokumentera mitt liv mer. (Jag hade förvisso skrivit filma mer, men bloggandet är en bra början.)

Hälsa är ju ett vanligt ämne när det gäller nyårslöften. Jag valde ganska många mål som är svåra att mäta. Som att spendera mer tid i naturen, bli bättre på att pausa och att laga mat oftare. De två förstnämnda lyckades nog bäst, men jag hade faktiskt en period i början av året när jag lagade mycket mat! (Annars gör Kim typ alltid det, hehe.) Jag ville också gå ner tio kilo och ha en skärmfri dag. Vilket jag gjorde och hade. Skärmfri dag har blivit en återkommande grej och är bland det mest avslappnande jag vet.

Graviditeten var inte ett mål vi hade vid nyår, utan det mognade fram senare under våren. Nu känns det såklart som det enda viktiga, hihi ♥

#bestofnouw

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer