Lucka nummer 19: Något jag skulle vilja lära mig

Stå på händer. Har jag försökt mig på i perioder, men inte nått hela vägen. Speciellt när vi var i Asien höll jag på rätt mycket med det.

Spela fiol. Bland de vackraste instrumenten jag vet.

Fler språk. Finns många jag skulle vilja lära mig. Japanska, ryska, nederländska, tyska, finska. Haha, kanske dags att börja jobba mer aktivt på det om jag ska hinna med alla!

Dansa. Jag tycker dans är en så himla vacker uttrycksform! Gick faktiskt på det förra året, men tog en paus nu i år. Även om det var kul var det också väldigt långt utanför min bekvämlighetszon och jag fick kämpa med känslan av att inte vara tillräckligt bra. (Jag är inte världens mest välkoordinerade om vi säger så.) Kommer absolut ta upp det igen dock.

Surfa. Haha, på tal om att vara välkoordinerad.. men jag gillar ju utmaningar så det ska nog gå bra. Ser väldigt härligt ut att kunna rida på vågorna sådär!

Göra en pull up. Detta var ett av mina mål för 2020, men det lades lite på is när jag blev gravid. Jag som alltid saknat armstyrka tycker det skulle vara så häftigt att kunna!

Köra bil. Ett till mål jag hade för året. Vet inte varför det inte blev av egentligen.

Sy. Av alla punkter på listan är jag mest tveksam om denna någonsin blir av. Har alltid tyckt syslöjd är ganska tråkigt, men jag gillar tanken på att kunna tillverka mina egna kläder!

Spela hang. Ett annat instrument som är så galet vackert. Kruxet är att det är extremt dyrt att införskaffa, men en dag så!

#bestofnouw

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer