Månadslista - November 2020.

Månadens bästa: Att Knyttet följer kurvan ♥

Månadens skratt: Kims lillebror vad här på lan och det var skoj. Speciellt när jag skulle testa ett nytt spel som är en blandning av fotbollsspel och bilspel. Låter det förvirrande? Haha, det var det! Jag körde in i de andra och skjutsade iväg bollen åt fel håll flera gånger. Fast det var rätt kul när man väl kom in i det :)

Månadens projekt: Att möblera om i vardagsrummet och få till det bra.

Månadens godaste: I början av månaden bjöd min bror på hemlagad finmiddag. Entrecôte, potatis i ugn och sås, mums!

Tog tyvärr inga bilder på just den middagen, men här är tre godsaker som jag åt under månaden!

Månadens uppfyllda mål: Att inte låta mörkret ta kål på mig i år igen, haha. Vad jag tjatar om det här förbannade vintermörkret, men det påverkar mig såå mycket.. Visst, jag fick en liten dipp, men känner ändå att jag lyckades ta mig tillbaka upp igen. Hurra för det! Ett annat mål som var skönt att bocka av var att fixa en barnvagn!

Månadens plats: Får man säga hemma? Känns knappt som att jag har varit någon annan stans. Vi fick ett matbord av Kims mormor och morfar och för att det skulle passa in fick vi som sagt möblera om. Det blev himla fint faktiskt, så där trivs jag bra nu!

Månadens oväntade: Har ju inte hunnit ikapp med uppdateringar om graviditeten än så jag har inte berättat det här, men nu i november konstaterades det att jag har graviditetsdiabetes. Det trodde jag verkligen inte, men så kan det vara.

Månadens träning: Den saken har det inte blivit mycket av nu i november. Simhallen här i stan har stängt på grund av corona, vilket suger. Tar mina dagliga promenad, men det är kämpigt ibland, vem är sugen på att ge sig ut när det knappt blir ljust?

Månadens bild:

Månadens längtan: Att all julbelysning skulle komma fram och lysa upp vintermörkret.

Månadens inspiration: Hemsidan Föda lugnt. "Föda lugnt är en samlingsplats för kunskap, diskussioner och media om vad som gör att du kan föda lugnt. Vi vill tipsa om sånt som är hjälpsamt och klokt." Jättebra initiativ med välskriven och tänkvärd information. Har inte sett jättemånga än, men deras gratis webbinarier via Own your birth verkar också grymt intressanta.

Månadens stolt över mig själv: Att jag har fixa julklappar! Så skönt att ha det klart. Jag har planerat, funderat och velat fram och tillbaka för att komma på "den perfekta presenten" till alla. Det har varit kul, men lite stressigt också!

Månadens kunde varit utan: Ökningen av coronafall och alla restriktioner.

Månadens lärdom: Kim har lyckats knäcka koden för hur man tillagar en perfekt kycklingfilé: Man bankar ut den!

I min senaste what I eat in a day delade jag med mig av ovannämnda kyckling!

Månadens mående: Medel, typ. Lite pendlande men ändå bra. Trött!

Månadens upptäckt: Promenader är ett riktigt bra sätt att umgås med familjen faktiskt!

Månadens tips: Ta fram adventsljusstakarna i november, det gör kvällarna mycket mer uthärdliga!

Månadens mys: Eftersom jag "fuskade" med både adventsljusstakar och julmusik, så har månadens mys varit förtida julmys. Haha, jag ångrar mig inte en sekund! Älskar det!

Månadens serier:

Barnmorskorna. 4/5

Månadens filmer:

To the bone. 3/5

Horse girl. 3/5

Elysium. 3.5/5

The Social Dilemma. 4.5/5

We Were Soldiers. 3/5

Sagan om ringen trilogin. 5/5

Vad gjorde du förra året i november? Efter att ha övat hela hösten var det äntligen dags för dansuppvisning, vilken rush det var! Sedan i slutet av månaden blev jag sjukskriven. Hade ett jättetufft år 2019. Både på grund av privata saker och att jag var tvungen att hantera en arbetsgivare som behandlade mig riktigt illa.

Har väldigt dåligt med bilder från förra november, men här har ni ett bevis för hur länge jag har tänkt göra "what I eat in a day"-inlägg, haha.

Hur tror du nästa november ser ut? Förhoppningsvis lite soligare än i år! Kanske har jag skrivit högskoleprovet och förbereder mig för att börja plugga efter årsskiftet? :)

Vad händer i december? Julmys och baebisfix,

Tre saker jag är tacksam för.

- Knyttets små hickningar som jag känner av nästan varje dag just nu ♥

- Bloggen

- Att nästan alla julklappar är fixade.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer