Mega Bangna

I torsdags var vi på köpcentrumet Mega Bangna som ligger här i närheten. Det tog ungefär tio minuter med taxi att komma dit. Det var riktigt stort, ungefär 400 (!!) butiker och restauranger enligt deras hemsida. Fastän det var mycket folk var det inte trångt. Det kändes tvärtom väldigt luftigt och bra. Vi var inte ute efter något speciellt men kikade på lite kläder och väskor. Dock var det mest märkeskläder.. inget vi är i behov av just nu. Var även ute efter att få min kamera rengjord i någon av kamerabutikerna, men det var ingen som kunde hjälpa mig. Jag tittade på att göra det innan vi åkte men tänkte att jag lika gärna kunde göra det här och kanske spara en slant, lite typiskt.

När vi strosat runt ett tag bestämde vi oss för att äta. Vi hittade en food court där det fanns all världens mat. Vi bestämde vi oss till slut för indiskt. Det var supergott! Kim åt tandoorikyckling, jag tog dhal och så delade vi på vitlöksnaan, samt en grön sås som var JÄTTESTARK. När jag skulle betala blev det lite problematiskt.. Killen i kassan pekade mot en skyllt där det stod "cashier" och försökte förklara hur jag skulle göra, men jag fattade inte alls. Det visade sig att man fick ladda in sina kontanter på ett kort som man sedan handlade för i restaurangerna? Lite märkligt, men det är bra att minimera kontanthanteringen antar jag? Haha! Jag kände mig rätt dum när jag stod där som ett frågetecken, men det gick ju bra till slut! Till efterrätt köpte vi en supersmarrig glass på Cold Stone. Choco macadamia, den var såå god.

Efter ett par timmar var det skönt att bege sig tillbaka till lägenheten. När vi skulle hitta en taxi var det ingen chaufför som fattade vart vi skulle.. och vi hade ingen mobil på oss.. :):) Som tur var fanns det en en kille som jobbade med att hjälpa folk hitta taxi och han googlade åt oss. Plötsligt fattade alla vad vi försökte säga och visste var det låg. Det där med språkbarriärer alltså...!

Sedan blev det en lugn kväll. Vi gick ut och åt här i området.

Jag har dragit på mig en liten förkylningen så jag har varit rätt trött nu i några dagar. Annars har vi det bra. Ikväll ska vi åka till en marknad och imorgon åker vi vidare till Chanthaburi. Berättar mer om det nästa gång!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer