Mysig lördagsmorgon

Halloj! Vaknade innan väckarklockan ringde idag. Kände att jag verkligen behövde stretcha så tog mig upp och gjorde det istället för att somna om. Det var otroligt skönt och välbehövt, borde ta mig tid för det oftare!

Ligger nu i soffan med två vetekuddar och en kanna te. Tittar på molnen som flyger förbi utanför och njuter när den blåa himlen kikar fram bakom dem. Får stundvis skälla på katten som på något vis alltid lyckas ha ett nytt bus i kikaren. Okej, just nu tittar han på fåglarna och gör sitt lustiga lilla "fågelläte" (ni som har katt vet, haha) så jag borde väl inte klaga för mycket på honom :) Poängen är att jag har det himla bra just för ögonblicket! Livskvalitet!

Idag ska jag jobba! Vi har event i samband med Earth Hour med extra öppet, rea och tävling. Hoppas att det dyker upp mycket folk! Och att jag inte dukar under för stressen. Haha, nej det ska nog gå bra. Att ladda med denna typ av morgon hjälper definitivt!

Fåglarna ni ser på bilden är en present från jobbet. Alltså va fint!! Det förvånar mig att en liten gåva kan värma mitt lilla hjärta så mycket. Jag är nämligen inte själv mycket för att fixa med presenter. (Jag vill tro att jag visar uppskattning på andra sätt, haha!) Min kollega är fantastisk på det området, ni ser ju själva va fint hon har gjort! Det inspirerar mig att vilja ge fler gåvor och allmänt visa uppskattning för människorna i min omgivning!

Nu ska jag göra mig i ordning innan det är dags att åka. Vad ska ni göra i helgen? Hoppas ni har det fint!

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer