Nya tag!

Idag är en bättre dag än när jag skrev föregående inlägg. Orkade inte publicera det just då, men kände att jag ville dela med mig nu. Det är väldigt viktigt för mig att inte skildra mitt liv genom ett filter av perfektion. Även om det är kul och fint att fokusera på de bra bitarna måste alla nyanser få synas. Det känns lite sårbart, men hittar också styrka i ärligheten. Livet kan vara lite kantstött och ändå alldeles guldskimrande underbart.

Idag var som sagt en bra dag. Vilket känns fint att kunna säga för jag har ändå blivit frustrerad och uppgiven vissa stunder när Sammie varit mindre nöjd.

Fick med mig många fina reflektioner från min kurator. Vi pratade bland annat om vikten av att vara tydlig med sina åsikter, att sätta hälsosamma gränser och att vara närvarande som förälder. Älskar att komma dit och prata av mig! Saker känns mycket enklare när vi resonerat ett varv kring dem.

Efter det ringde jag Kim och vi tog en glass på stan medan Sammie sov i vagnen. Det är en ny favoritaktivitet för mig, att äta glass. Haha nej jag skojar, att gå ner på stan och titta på folk. Får ett sådant lugn när jag gör det. Föreställer mig var människor är på väg, kikar på deras klädval och inköp, blickar ut över vardagens brus. Det har blivit en stund av återhämtning. Det känns fint eftersom jag i perioder haft svårt för att vistas bland mycket folk.

Kim lagade lunch när vi kom hem. Fastän han gör det nästan varje dag värmer det inombords. Känner mig ompysslad när någon annan fixar maten, riktig vardagslyx!

På eftermiddagen, efter en stor dos lek och bus med Sammie hjälpte jag en person i min närhet genomföra en svår uppgift

Fram mot kvällen gick vi ut på ännu en promenad, Sammie och jag. Vi satte oss på stan en stund till. Kollade på raggarbilar som susade förbi och humlor som surrade bland blomlådorna.

Avslutade kvällen med en stund framför tv:n. Lekte med tanken på att kolla på fotboll, men glömde sedan bort det totalt. Blev påmind när vi hörde en granne från flera hus bort skrika ursinnigt. Haha, nej vi kollar på Böda Camping just nu. Det är lite mysigt..! Många roliga människor som intervjuas och ett litet tillfälle att få drömma sig bort till campingsemester. Jag drömmer om att äga en campervan, alltså en skåpbil som man gjort om för att kunna campa i. Vet inte varför just det lockar, men en campervan är definitivt det jag längtar efter!

Aja, det blev en blandad kompott och en liten inblick i en vanlig dag hos oss. Vi får se när jag dyker upp nästa gång. Snart hoppas jag! Det ger mycket energi att blogga, men jag måste ha ett visst mått energi för att orka krafsa ihop ett inlägg. Är lite snålt med den varan just nu. Även tiden försvinner iväg skrämmande fort, dagarna bara springer förbi!

Nu är det dags att krypa i säng sedan länge. Ta hand om er!

Knäppte inga bilder idag, här är en på mig och Sammie för ett par veckor sedan!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer