Nytt boende och orimligt många kattbilder

Hej fina ni! Efter den kaosartade resan till Phu Quoc var vi fortfarande otroligt trötta morgonen därpå. Jag hittade ett rum en bit utanför staden som hade rabatterat pris. Det såg väldigt fint ut så vi bestämde oss för att boka ett par nätter. Strax innan elva checkade vi ut från rummet i Duong Dong och gick ner längs gatan för att köpa frukost. Kim var sugen på frukt och vi hittade en liten hälsokostaffär som hade en liten kyl med olika frukter. Vi köpte två äpplen, två klementiner och en liten kaka. Vet inte om det var en jättedyr butik eller om vi blev lurade för vi fick betala 220.000 dong, 80 kr. Jämför med taxin ut till det andra boendet som kostade 75.000 dong, 30 kr. Svårt att hålla koll när man ska lära sig nya valutor, haha! Jag är bara glad att vi slipper blanda två olika, som man gör i Kambodja. Det var för mycket för mig!

Vi kom till det nya boendet strax strax innan tolv, vilket var lite tidigt eftersom vi inte skulle checka in förrän vid två.. Men det var inga problem! Vi fick sitta i det allmänna utrymmet. Vi blev välkomnande av en kille som kallade sig för James Bond. Han var jättetrevlig. Han gav oss tips för vad man kan göra på ön och spelade vi Black Jack för att fördriva tiden. Vi spelade med en armhävning som insats, tyckte det var en kul grej! Vi gosade även med hundarna och katterna som bor här. En liten kattunge hoppade upp och la sig i Kims tröja och Kim hade en liten photo shoot, visst blev det fina bilder?

Vi fick komma in på vårt rum och oj va stort det var! Minst dubbelt så stort som vår bungalow i Otres. Vi har en jättestor säng plus en extrasäng, luftkonditionering, kylskåp och ett fräscht badrum med varmvatten. Vi har en stor balkong och ute i trädgården finns det en pool! Det är hög standard jämfört med hur vi har bott förut, fastän vi betalar samma pris, så vi är väldigt nöjda! Nu de senaste dagarna har vi slappat, badat i poolen och utforskat området. Kim har inte känt sig helt frisk så det har blivit ganska lungt tempo.

Haha, måste berätta om en rolig grej som hände efter vi checkat in. Vi vilade några timmar innan vi gick ut för att köpa mat. När vi gick längs vägen körde det förbi en motorcykel som tutade på oss. Det visade sig vara Nyzeeländaren och Japanskan, paret som vi delade taxi med kvällen innan! Vad är oddsen att träffa dem igen!? Knäppt! Vi fick se några bilder från vad de gjort under dagen och fick fler tips på vad man kan göra här på ön. De frågade oss vad vi gjort.. Kim var väl fortfarande trött och hade eventuellt fått lite solsting för han hävde ur sig "oh, we just woke up!" Hahaha, kan inte sluta skratta när jag tänker på det. Vadå just woke up!? Klockan var typ fem på eftermiddagen!! Kan säga att de båda blev väldigt förvånade.. Vi berättade vad som hänt med boendet som inte fått vår bokning och att vi hade bytt hotell under dagen. Förhoppningsvis fattade de att Kim var lite snurrig eller tog det som ett skämt, ahaha.

Dagen innan berättade mannen för mig att alla finländare han mött haft konstig humor. (Bland annat hade en väldigt seriös, finsk, medelålders familjefar som hyrt hans skidstuga sagt "I like my coffee like I like my men, large and black" utan att röra en enda min eller på något sätt indikera att han skämtade, det hade blivit jättestel stämning.) Kim är ju en fjärdedels finsk, så för Nyzeeländaren kanske han blev ännu en finne med konstig humor. Haha, lite skämskudde på hela situationen.

Det var allt för den här gången, hur har er helg varit?

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Man kan aldrig få för många kattbilder haha! Så fina bilder verkligen😻
nouw.com/vägentillfriheten
bergstrandanna
bergstrandanna,
Haha eller huuur, så söt att jag smäller av!! ♥
nouw.com/bergstrandanna