Pizzadejt

Hej på er!
Igår lyxade vi till det med en pizzadejt, mysigt! Jag åt margherita och Kim tog en med bacon på. Vi satt och pratade med ägaren en stund också! Hon berättade att hyran blivit för dyr och därför skulle hon tyvärr stänga restaurangen om en månad.. Hon funderade på att öppna en ny på flygplatsen. Dock kände hon att hon hade för lite tid till annat när hon drev en restaurang, kanske ville hon hellre jobba med något helt annat? Tycker det är så mysigt med små möten som ger inblick i lokalbefolkningens liv. Hoppas allt går bra för henne!

Helt plötsligt när vi satt och väntade på pizzan skrek Kim till samtidigt som han dunkade benet i bordet så att våra drickor spillde ut all over the place. Blev jättechockad!! Han trodde han hade blivit stucken av en geting, men det visade sig vara glöden på en sån där myggrökelse som stod under bordet. Haha, både vi och ägaren skrattade en bra stund. Stackars Kim som skadar sig ännu en gång.. Det har blivit en liten blåsa, men det känns bättre idag.

Haha, ägaren skrattade åt mig när jag tog bild på hennes rökelse, men jag tyckte den blev rätt fin faktiskt!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
bergstrandanna
bergstrandanna,
Tack så mycket hjärtat 🍀💕
nouw.com/bergstrandanna
Estran
Estran,
Åh, mysigt! Visst sitter det en liten skalbagge på den där pinnen över rökelsen? Hehe, jag älskar ju skalbaggar och den såg jag snabbt.
Älskar din blogg så himla mycket, Anna! Den är bara så feelgood och härlig och ditt sätt att skriva är så fantastiskt! Var ganska nere igår kväll och satt och kollade tillbaka på dina inlägg varpå jag mådde så mycket bättre.
Tack, och fortsätt med det du gör! Kramar <3
nouw.com/estran
bergstrandanna
bergstrandanna,
Allstå tack så jättemycket Ester!! Vilken fin kommentar! Blir så himla glad att du känner så (får nästan en lite tår i mitt öga nuu 😢) fin du är som tar dig tid att berätta det för mig! 💕
Va kul att du såg skalbaggen, tyckte den var så söt där hihi. Vet du vad? Första gången jag såg en stor skalbagge här nere tänkte jag faktiskt på dig!! Den skiftade jättetjusigt i grönt 😍
Känner verkligen det samma om din blogg! Blir alltid pepp när jag ser att du har uppdaterat! Har ju följt den grymt länge nu, hahaha minns på en gymnasiefest att jag gick fram till dig och babblade på om hur mycket jag älskar din blogg 😂😂
Fortsätt sprida positivitet, kärlek till dig fina Ester! Kram <3
nouw.com/bergstrandanna
Estran
Estran,
Åh men gulle! Glad jag blir över att du tänkte på mig när du såg den skalbaggen och wow, den lät superfin! Konstig grej egentligen - att jag är så besatt av skalbaggar. Har ju varit det länge nu, det är en neverending obsession typ haha. Tur är väl det då jag har en skalbagge intatuerad på armen. Skalbaggar symboliserar dock en del bra grejer har jag läst, typ renlighet, förändring, evigt liv etc, så det är ju fint hehe.
JAA, juste! Jag minns det! Var typ nån naturfest va? Jag gick ju natur första terminen i gymnasiet och tror det var under den tiden. Minns att jag blev väldigt glad och tacksam för de orden <3 Megakul att du också bloggar nu ju! Bloggbuddies YEAH!
Alltid tyckt du är en så intressant person och ska med spänning fortsätta följa er resa som verkar väldigt händelserik och spännande, och imponerande! Önskar verkligen att jag också bara kunde dra iväg asap för har sååå många länder och ställen jag vill besöka!
Fler kramar <3
nouw.com/estran