Rea-kaos och prao-elev

Hej godingar, hur är det med er?

Jag har kommit hem efter en dag i butiken. I lördags berättade jag ju att vi skulle ha event och rea och det var verkligen fullt ös hela den dagen. Även om jag var beredd på att det skulle bli hektiskt kändes det nästan väl bra. Var otroligt trött när jag kom hem.

Därför kändes det lugnt och skönt i butiken idag. (Fast än vi hade en hel del kunder!) Skönt med perspektiv, hehe.

Vi har en prao-elev denna vecka. Det låter kanske konstigt men jag har inte alls sett fram emot det!? Känns som så himla mycket ansvar!

Jag hade dock inget att oroa mig för - det gick jättebra! Hon är superduktig! Tyckte det var kul att hitta på olika uppgifter och visa hur hon skulle göra. Tror det gjorde att jag känner mig tryggare i min roll som butiksbiträde. Jag kan liksom inte vara helt bakom flötet om jag förklarar hur någon ska göra och sedan ser att de gör ett bra jobb. Förstår ni hur jag menar? Aja, det var bra i alla fall!


Efter jobbet åkte jag med pappa till Kvanarp för att gå ut på en skogspromenad. Åhh, till skillnad från alla andra älskar jag att det blivit sommartid!! Det är så härligt att det är ljust på kvällarna. För bara någon vecka sedan var det bokstavligen kolsvart när jag lämnade butiken strax efter sex. Nu finns det tid att komma ut och gå efter jobbet, då slipper jag stressa för att hinna med det på förmiddagen. Älskar det! Solnedgången idag var magiskt vacker. Ska försöka bli bättre på att ta med mig kameran, finns så mycket fint att fota i naturen här omkring.

Vi hörs snart igen!

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer