Reseintuition och alla dessa insekter..

Godmorgon finisar! Klockan är strax efter tio och jag har precis stretchat lite. Borde verkligen göra det oftare, otroligt skönt sätt att starta dagen! Nu tänkte jag lägga mig i hängmattan en stund och rita eller lösa sudoku i väntan på att Kim ska vakna. Jag har varit rätt trött i några dagar men vaknade relativt pigg idag, gött! Dock känns det som om det kommer bli vaarmt idag, så vi får se hur pigg jag är om några timmar.

Igår var vi och åt på en restaurang här i närheten som serverade jättegod västerländsk mat. Jag åt pasta med pesto och Kim tog en cheeseburgare. Kim hade av någon anledning haft en dålig magkänsla om det här stället och inte velat gå dit, men jag lyckades övertala honom att testa. Det visade sig att de gjorde den godast burgaren av alla han provat! Ägaren berättade att han bara använder färska råvaror och det märktes verkligen på smakerna, så gott!! Hehe så jag kände mig lite stolt som stod på mig när Kim var tveksam. Det har hänt flera gånger när jag rest med min familj att någon tvekat på en idé jag haft, som efter lite övertalning blivit succé. Jag försöker alltid lita på min traveler instinct nu för tiden!

En söt liten hund som bor här.

Igår kväll när jag satt ute på altanen och fixade med ett blogginlägg så hörde jag ett intensivt surrande över mitt huvud, det lät typ som en helikopter. Det visade sig vara en enorm skalbagge. Jag hoppade upp och stirrade runt, då satte han sig på min plats!? Hahaha, vilken översittare! När jag gick in och la mig hörde jag GENOM VÄGGEN hur den flög runt utanför. Fattar ni hur högt det var? Tidigare under kvällen var det en geting som flög in i mitt ansikte och under dagen satte sig en mal i taket precis ovanför mig och störtdök.. mot mitt ansikte.. ett antal kryp har även flugit in i mina ögon?? Har fått extremt nog av alla insekter, haha.

Alltså titta va stor!! Helt sjuk!

Hahaha, Kim kom precis ut och berättade världens roligaste grej! När jag gått och lagt mig igår så låg han ute i hängmattan med sin laptop. Då hade han helt plötsligt fått en kall smäck rätt i ansiktet. Han såg aldrig vad det var men vi tror att det var en gecko som hoppade ner från taket och landade på honom. Kan inte sluta skratta, fyy jag vet inte vad jag hade gjort om det hänt mig!! Nu ska vi iväg och äta frukost. Hoppas allt är bra med er!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer