SEMESTER

Hej mina vänner! Som ni ser på titeln har jag äntligen tagit semester! Efter att ha jobbat hela, hela sommaren känns det otroligt skönt och välbehövligt. Kim och jag har hunnit hitta på en del redan, men vi har också jobbat om varandra mycket, speciellt nu i slutet av sommaren. Ser fram emot extra kvalitetstid de kommande veckorna. ♥

Har inlett ledigheten på absolut bästa sätt; slappat, läst, tagit promenader och badat. Vi har haft himla tur med vädret de senaste dagarna. Då gäller det att passa på och åka ner till sjön innan det blir för höstigt!

Har inte hunnit bada jättemånga gånger i år (förutom de senaste dagarna), men det har ändå varit en himla bra badsommar.

Dels för att jag tog mitt första dopp redan i slutet av april. Ja, ni läste rätt, april! Tror inte jag har badat så tidigt förut i hela mitt liv? Det var galet kallt! Kroppen började domna så fort jag var under ytan. Ändå kommer jag göra om det nästa år, kändes häftigt att välkomna sommaren sådär lite chockartat, haha.

Igår tog jag en fantastisk simtur i solnedgången.. Åh, va härligt det var hörrni! Önskar jag hade med kameran för det var otroligt vackert när den färgglada himlen speglade sig i vattnet. Vet faktiskt inte om jag tagit ett kvällsdopp förut heller. Haha, mitt minne är inte det bästa så det kanske jag har. Att jag kommer göra det fler gånger är en sak jag kan lova i alla fall!

Första dagen på semestern tog jag en långpromenad i skogen. Det finns en runda strax utanför Eksjö som jag bara älskar. Klättrade upp i fågeltornet som ligger längs med rundan. Låg där och tittade på molnen.

Det mina vänner, är sann avkoppling.

På sista bilden ser ni min utsikt.

Varför inte stanna upp en minut och titta på naturbilderna? Tillåt dig själv att ta några djupa andetag och slappna av. Du förtjänar en paus. :)

Hoppas allt är bra med dig! Kram

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer