Senaste tiden

Sammie blev tio veckor gammal i fredags och det mesta rullar på fint. Nu har hon dock haft en lite orolig period ett par dagar. Svårt att komma till ro på dagen och är klarvaken någon timme eller två varje natt. Det är ganska påfrestande faktiskt. Sen här om natten gjorde hon en helomvändning och vaknade inte en enda gång!? Väldigt uppskattat för en trött mamma. Typiskt nog låg jag ändå vaken i två timmar, äsch haha.

Vågade knappt hoppas att det skulle bli en trend, att sova genom nätterna. Mycket riktigt var vi nu i natt tillbaka till det gamla vanliga - uppvak var tredje timme för amning. Hon slapp i alla fall de oroliga vakna timmarna, så skönt! Blir lite knäpp av att vanka runt i lägenheten kring tresnåret.

Om dagarna sover hon fortfarande ganska mycket. Det varvas med amning, promenader och en del bus. Sammie ler så gott nu, tror inte det är långt kvar tills vi får ett litet skratt! Längtar! Hon gör också nya ljud varje dag, tror det är det som kallas att jollra? Haha, blir inte riktigt klok på det ordet men mysigt är det i alla fall.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer