Sista dagen, blandade känslor

Igår var då sista dagen i Chanthaburi. Planen var att utforska staden lite mer, spännande! Vi traskade runt ett bra tag och lyckades hamna i stadens jewelry district. Vi var sugna på att äta något men det fanns bokstavligt talat bara ädelstensbutiker och juvelerare överallt! Fattar inte hur de kan gå runt när det är tjugo likadana butiker efter varann!? Tydligen är Chanthaburi känt för ädelstensmarknaden de har varje helg, kanske var synd att vi missade den?

Vi lyckades hur som helst inte hitta något att äta. Vi såg en vegansk restaurang mellan alla juvelerare men den var stängd :( Tillslut gick vi tillbaka till "vårt" område. Det ligger en park ganska nära hotellet som vi inte varit vid än och där fanns även några matställen! Hurraaa!

Maten från Aussie Steak, rekomenderas!

Medan vi satt och åt kom det fram några studenter som ville intervjua oss till sin engelskakurs. De frågade var vi kom ifrån, om vi gillade maten och lite sånt. Jag tog en bild på dem när vi var klara, så härliga!

Image and video hosting by TinyPic

Vi gick vidare till parken och där var fint! Det var hur många människor som helst som var där för att jogga, alltså jag skojar inte hela staden var samlad..! I ena hörnet fanns ett massivt utegym där folk stannade till för att träna. Tråkigt att vi hittade det den sista dagen, annars hade jag gärna testat att träna där. (Å andra sidan har jag ju varit sjuk typ hela veckan..)

Klicka på bilderna för att se dem i full storlek!

En liten liten del av gymmet + en grupp som tränade Qigong.

Hehe det här tyckte jag var kul, gratis wifi i parken!? Det är framtiden det!

Sedan gick vi förbi en basketplan som vi sett på avstånd flera gånger. Några spelare tyckte det var riktigt kul att bli fotade, så söta hihi :)

Det var allt för Chanthaburi, i alla fall för den här gången! Jag som är så sentimental av mig tyckte det kändes lite tråkigt att åka, vi har haft det väldigt trevlig. Det ändras såklart när man kommer fram till nästa ställe och tur är väl det! Berättar mer om resan till Koh Chang nästa gång.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Wow! Vilka häftiga bilder 😍
nouw.com/annaskarblom
bergstrandanna
bergstrandanna,
Tack fina du ♥
nouw.com/bergstrandanna