Sista dagen närmar sig..

Hej solstrålar! Hur är det med er? Vi har det bra! Vi har bara två dagar kvar här på Koh Chang och det känns lite tråkigt faktiskt Del av mig vill stanna, eftersom det har varit så himla bra. Samtidigt ska det bli spännande att åka till Kambodja och ta reda på hur det är där. Förresten är jag säker på att jag kommer komma tillbaka till den här underbara ön någon gång i framtiden!

Härom dagen skulle vi gå till en restaurang här i närheten som har bra betyg på Tripadvisor. Det var tyvärr stängt men det låg ett annat ställe precis bredvid som visade sig vara jättebra! Vi satt på en liten balkong med utsikt över havet. Supermysigt! Kim åt friterad kyckling och pommes. Jag testade en kokospannkaka för första gången och det var SÅÅ gott. Som en vanlig pannkaka fast med kokoskött i, superbra kombo! Sen får vi inte glömma min obsession: vattenmelonshake. Dricker det hela tiden, älskar det!

Minns ni skalbaggen jag skrev om för någon dag sedan? När vi satt och åt pizza härom kvällen kom det en likadan (pfft, jag slår vad om att det var samma!) Den flög fram och satte sig bredvid mig. Visst, sitt där du, tänkte jag. Helt plötsligt börjar han flyga i ilfart mot mig och försöker ta sig in under min kjol!?ALLTSÅÅ!? Jag ställde mig upp fort som attan och då försvann den. Jag frågar mig varför? Varför konspirerar alla dessa insekter mot mig? Det börjar bli skrattretande, hahaha.

Fick trösta mig med att pizzan smakade bra i alla fall! Detta var allt för denna lilla uppdatering. Ha det bra!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer