Vad kommer jag skriva om?

Ja, vad kan man förvänta sig att läsa om här på bloggen?

Mig såklart!

Hehe, skämt åsido.. Här är fyra kategorier som (jag tror) kommer återkomma ofta.


Livet & resan.


Den allra främsta anledningen till att jag vill börja dokumentera mitt liv just nu är för att jag förbereder inför en resa. (Förvisso är väl vi människor alltid på en inre resa där vi utvecklas och lär oss, hehe.) Nu är det äntligen dags för mig att resa ut i världen. En av mina drömmar i livet!

Jag ska lämna tryggheten i Sverige för att upptäcka något nytt. I mars 2018 åker jag och Kim till Thailand, där vi påbörjar en resa genom Sydostasien på obestämd tid. Jag ser fram emot detta så oerhört mycket. Mina vänner det kommer bli resornas resa, livets äventyr!!

(Egentligen började vår resa resan i december 2017, men på grund av en oväntad händelse fick vi efter tre veckor vända om och åka hem igen. Det kommer jag berätta mer om i ett annat inlägg..)


Hälsa.


Jag snuddade tidigare vid att vi människor alltid utvecklas. För mig är denna utveckling jätteviktigt! Jag har många mål i mitt liv och majoriteten av dem handlar om min hälsa. Jag prioriterar min fysiska, mentala och själsliga hälsa väldigt högt. God hälsa är trots allt det allra viktigaste för att kunna uppnå andra mål och övervinna hinder som uppstår på vägen. Jag har lagt mycket tid de senaste åren på att utforska vad jag mår bra av. Detta är något jag brinner för och som jag gärna vill dela med mig av till andra. Här kommer finnas allt från recept till mina bästa må bra tips.


Kreativitet.


Detta knyter an till föregående kategori. Kreativitet är livsviktigt för hälsan! Jag hoppas att bloggen kommer fungera som ett slags kreativt utlopp men jag har också ett antal andra medium som jag vill utforska och lära mig mer om. Poesi, konst, dans och fotografering är några exempel.


Recensioner.


I perioder läser jag en del. Jag använder Goodreads flitigt för att betygsätta mina senaste litterära upplevelser men har inte tagit tag i att faktiskt skriva någon recension än. Det vill jag ändra på! Det skulle vara kul att dela med sig av åsikter och tankar efter en bra bok. Kanske dyker det även upp filmer och serier här? Vi får se!

Det kommer så klart bli lite av varje, vem vet var vi hamnar i slutänden?
Hur som tror jag att det här blir jättebra!

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer