Valborg - magsjuka och översvämning

Hej solstrålar! Hoppas ni hade en bra Valborg! Vad gjorde ni? För min del spenderades hela dagen i sängen. Berättade förra gången att Kim varit sjuk och nu var det min tur. Mådde otroligt dåligt under hela dagen med illamående, ont i mage, huvud och leder. Fy alltså, det var riktigt outhärdligt. Som tur var hade Kim återhämtat sig någotsånär och kunde hämta mat åt mig, vilken ängel! Jag fick bara ner en fruktsallad under hela dagen men det var guld värt att inte behöva gå och köpa det själv. Inte nog med sjukdom hade det även regnat hela natten, jag vaknade konstant av dundrande åska och regnet som smattrade mot taket. När vi kom ut på morgonen låg hela trädgården cirka tio centimeter under vatten. Det såg riktigt märkligt ut faktiskt. Det nådde nästan upp till vår dörr så några centimeter till hade översvämmat hela bungalown!? Tänkt att vakna till det när man är så sjuk att man knappt orkar röra sig.. ryser av tanken!

Tursamt nog höll det bara i sig en dag och jag mår mycket bättre nu! Lite illamående och svag i kroppen fortfarande men inte i närheten av hur det var i måndags.

Idag har vi inga direkta planer, vi funderar på att besöka ett tempel inne i stan. Det börjar bli dags att sätta sig ner och planera hur vi ska fortsätta vår resa, får försöka ta tag i det idag. Igår funderade vi på att gå på Kerfuffle, en stor fest ute i djungeln som hålls varje onsdag. Jag är egentligen inte jättesugen på att festa men tror det kan va värt att åka dit och ta sig en titt ändå? Det ska bland annat finnas ett stort pariserhjul och folk som gör eldshower. Tyvärr var det inställt och har varit det två veckor i rad nu, vi får se om vi stannar till nästa onsdag och om det är då!

Nu ska vi gå iväg och äta. Ta hand om er!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Inger gunninge
,
hej på er. hoppas att ni är på bättringsvägen. valborg var fruktansvärt med rejäla åskskurar. det kom inte lika mycket vatten som hos er, men 17 mm. Doris var jätterädd ville inte gå ut på hela kvällen. På söndag firar vi Jazmina och lördag är det cruising här. vädret är kallt 8grader. Många många kramar mormor o morfar