Vi lyckades!

Åh, igår lyckades vi äntligen få till det där med bärsjalen. Tack för all pepp! Vi sjalade upp efter morgonamningen, Sammie somnade direkt och sov sedan gott ett par timmar. Olidligt mysigt att känna hennes lilla kropp tätt intill min. För att inte tala om de små snarkningarna. Jag smälter.

Det var härligt att ha henne så nära och samtidigt kunna använda armarna. Det bästa av båda världar liksom. Dock kom jag på mig själv med att hålla om henne den största delen av tiden ändå. Kändes läskigt att släppa taget, även om hon snusade tryggt där inne.

Vågade åtminstone släppa tillräckligt länge för att kunna plocka i ordning i vardagsrummet. Jag har inget problem med att ha det stökigt här hemma, men till slut känns det som att röran omkring smittar av sig. Jag kan både fokusera och slappna av bättre när det inte är saker utspridda överallt. Självklart får man acceptera stöket, men till en gräns. Det gäller att hitta den gyllene balansen, som med allt annat just nu.

Jag har verkligen sett fram emot det här med bärande. Därför känns det som en riktig vinst att få det att funka. Hoppas innerligt att det fortsätter i den riktningen! Det känns liksom mysigt och naturligt, som att jag är menad att bära runt på henne hela dagarna.. och det är väl just det jag är, haha.

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Marie,

Ja du jag fick då aldrig till det där, men ergonomiskt sätt så är sjalen det allra bästa. Vi hase en bärsele som vi förvisso var väldigt nöjda med.

sweetwordsbymirre.com
bergstrandanna
bergstrandanna,

Vad hade ni för sele? Vi har en tula men har inte fått tillfälle att testa den än 😊

nouw.com/bergstrandanna