Vi ska bli föräldrar!

Iiih! Jag vet inte var jag ska börja! Vad ska jag skriva? Jag ska bli mamma!!

Jag kan inte riktigt sätta ord på hur det känns. Overkligt, mysigt, pirrigt, läskigt. Det är några ord som kommer upp, men vilka ord jag än använder kommer jag inte i närheten av att fånga känslan. Stort känns det i alla fall. Stort och fint.

Än så länge har jag varit ganska privat med min graviditet. Tycker det har känts skönt att ta det lugnt och endast berätta för de i min närhet. Det har tillåtit oss båda att landa i det som väntar. För ni ska veta att det är väldigt, väldigt svårt att ta in att två ska bli tre.. Ja, det känns helt omöjligt faktiskt, det tycker både Kim och jag. Detta trots att jag nu varit gravid i nästan sex månader!?

Jag kan ju bokstavligen känna en sparkande liten varelse där inne!! Ändå är det omöjligt att förstå vad som väntar, haha, heeelt omöjligt!

När jag tänkte tillbaka på hur kul det var att dela resan till Asien med er kändes det plötsligt helt självklart att börja blogga igen. Plus att jag bröt ihop totalt här om dagen och grät floder till Kim för att jag kände att jag inte dokumenterat allting tillräckligt.. Haha, har inte besvärats nämnvärt av de ökända humörsvängningarna innan, men då fick jag mig en dänga :)

Det lilla sammanbrottet var självklart överdrivet. Jag har både bilder och andra minnen sparade från de senaste månaderna. Samtidigt är det här en oerhört speciell tid, det känns viktigt att komma ihåg, så varför inte skriva i bloggen då och då? Även om två tredjedelar är avklarat känns det som att det är en låång bit kvar fortfarande. Vi ska inte glömma att det bästa sparas till sist i den här situationen, eller hur? ;)

Hihi, hur som helst, jag ska försöka göra ett par inlägg och uppdatera er om tiden som varit. Om ni har några frågor får ni jättegärna ställa dem så svarar jag nästa gång!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Vad roligt! Grattis! 😍

nouw.com/carroat
bergstrandanna
bergstrandanna,

Tack snälla ♥♥

nouw.com/bergstrandanna