Vinmys

Hallå gullisar, hur är läget med er? Hade ni en bra helg? Det hade jag!

På lördagen spenderade jag hela dagen med min vän Emilie. Först var vi på Returbutiken och fikade. Det är en ny secondhandbutik här i Eksjö som även har ett supermysigt café. Rekommenderar starkt ett besök där!

Sedan följde jag med Emilie hem för att kika på hennes nya lägenhet. Den var jättefin! Älskar att se hur folk bor, speciellt någon som precis har flyttat in. Tycker alltid det är pirrigt och härligt att flytta, det bubblar upp även när det är någon annan som har bytt bostad, haha. Jag var förväntansfull när vi klev in genom dörren och jag blev inte besviken. Lägenheten var stor och luftig och ligger bra till mitt i stan.

Hängde hela kvällen hos Emilie och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi var även ute och gick en sväng och till sist hade vi lite vinmys. Andreas, en vän till oss anslöt efter ett tag och det slutade med att vi gick hem till honom för att gosa med katterna. Hehe, bra avslut på kvällen enligt mig. Jag var hemma igen rätt tidigt så det var skönt. Igår var jag och Kim hemma och tog det lugnt. Vad har ni gjort i helgen?

Kram

Anna

  • Vardag

Gillar

Kommentarer