What I eat in a day: födelsedagsedition

Här kommer fler bilder från min födelsedag! Jag berättade om hur morgonen var här. Resten av dagen blev lugn, var tyvärr sjuk som sagt och ganska trött.

Jag fick i alla fall lyxen att bestämma vad vi skulle äta hela dagen. Saffranspannkakor med hallon, mango och valnötter till frukost. Till lunch blev det lax och klyftpotatis som serverades med en massa goda tillbehör: Bacon, sallad, hemgjort tzatziki, stuvad spenat och stekt paprika. Tacos på högrevsfärs till middag, mums!

En annan rolig sak som hände var att jag fick ett efterlängtat paket med posten. Nämligen en bärsjal från Tradera. Den var i jättefint skick, så det kändes bra. Älskar den petrolblåa färgen vi valde. Det var så extremt mysigt att prova den. Jag blev helt rörd och längtar nu otroligt mycket efter att ha Knyttet där i! Bara titta vad fin Kim blev!

Haaha, känner att det blir mycket snack om bebis och graviditet här på bloggen. Vet att inte alla tycker det är kul, men jag tänker så här: Min kropp bokstavligen bygger ett barn. Hela systemet är gjort för att fokusera på det till 100%. Det är helt enkelt så mitt liv ser ut just nu, men jag ska försöka skriva om andra grejer också, lovar!!

Kram

Anna

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men vad mycket gott!! MUMS

nouw.com/matildaberlin
bergstrandanna
bergstrandanna,

Ja visst, blev riktigt bortskämd! 😁😁

nouw.com/bergstrandanna