Ny blogg!

Jag har känt ett sånt sug att skriva och dela med mig om föräldraskapet den senaste tiden! Jag har alltid varit en person som gillar att reflekterar och utvecklas, det gäller även i min föräldraroll. Att vara förälder är stundvis tungt, kanske kan det hjälpa någon att jag delar med mig av de tips och tankar jag snappat upp längs vägen?

Haha, men var ska man egentligen börja med i ett så stort ämne? Har ni några förslag?

Var är ni i erat föräldraskap just nu, vad är svårt? Vad är roligt?

Som ni kanske ser har jag en ny blogg! Jag har lämnat den skruttiga gamla bloggportalen bakom mig och har nu en egen hemsida. Härligt, men också lite trixigt!? Är i skrivande stund osäker på om de gamla inläggen kommer synas här. Synd på sätt och vis, men det kanske blir skönt att börja på ny kula? Jag ska se om jag kan lösa det, tiden får utvisa.

Välkomna i alla fall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *